Državni sekretar Čelik podpisal ustanovno listino za Davoško zavezništvo za kulturo gradnje

Ministrstvo za kulturo, 23. januar 2023 ― Državni sekretar Matevž Čelik se je z delegacijo udeležil druge konference ministrov za kulturo o visokokakovostni kulturi gradnje, ki je od 14. do 16. januarja potekala v Švici pod naslovom Skupno dobro – deljena odgovornost. Ministri so razpravljali o tem, kako skupaj doseči visokokakovostno kulturo gradnje za Evropo.

Aktualni razpisi Obzorje Evropa za leto 2023 za kulturni in ustvarjalne sektorje

Motovila, 23. januar 2023 ― Aktualni razpisi Obzorje Evropa 2023 omogočajo povezovanje in sodelovanje na področju kulturne dediščine, digitalizacije, kulturnega turizma, videoiger in kulturne pismenosti. Rok za prijave je 14. marec 2023. Vas zanima več? Vabljeni na info dan v Ljubljano! The post Aktualni razpisi Obzorje Evropa za leto 2023 za kulturni in ustvarjalne sektorje appeared first on Motovila.

Delavnice KULTURA za razpise 2023

Motovila, 23. januar 2023 ― V Ljubljani (v živo!) organiziramo dve brezplačni tehnični delavnici za prijavitelje na razpis KULTURA projekti sodelovanja 2023 (26. januar) in KULTURA Kroženje evropskih literarnih del 2023 (3. februar). Prijave odprte, ponovitve ne bo! The post Delavnice KULTURA za razpise 2023 appeared first on Motovila.

Imenovane delovne skupine za trajni dialog s ključnimi deležniki na področju kulture

Ministrstvo za kulturo, 23. januar 2023 ― Ministrstvo za kulturo je imenovalo delovne skupine za trajni dialog s ključnimi deležniki na področju kulture, in sicer z javnimi zavodi, nevladnimi organizacijami ter samozaposlenimi in drugimi delavci v kulturi. Ustanovno sejo je že imela delovna skupina za trajni dialog z javnimi zavodi (20. januar), v naslednjih dneh sledita še ustanovni seji preostalih dveh delovnih skupin.
še novic